Cirkulärt byggande

Wiklunds Återbruk

Stöd den cirkulära processen och köp återbruksmaterial

Även om de flesta produkter är oanvända är de klassificerade som begagnade produkter och därmed kan inga garantier lämnas, se mer om gällande köpvillkor. Produkterna säljs i första hand via Wiklunds webbutik och marknadsplatsen på CCBuild.

Utbudet av varor i butikerna kommer ständigt att variera, vill du veta mer vad som finns på lager just nu är du varmt välkommen att besöka Wiklunds webbutik:

Priserna på byggmaterial har senaste tiden skjutit i höjden och därför känns det extra bra att vi nu kommer kunna erbjuda våra kunder kraftigt reducerade priser på byggmaterial.

Ansvarig för konceptet och butikerna är Magnus Rödin, 08-505 956 32 alt aterbruk@wiklunds.se

Stockholm (Kallhäll)

Du är välkommen att undersöka varan på plats i Wiklunds Återbruksbutik:

  • Adress: Gullivervägen 3, Kallhäll
  • Öppettider: Helgfri Tors-Fre 08:00 – 15:00
Wiklunds Återbruksbutik i Kallhäll

Uppsala (Fyrislund)

Du är välkommen att undersöka varan på plats i Wiklunds Återbruksbutik:

  • Adress: Långtradargatan 10, Uppsala
  • Öppettider: Helgfri Tors-Fre 10:00 – 15:00
BLC Uppsala
Wiklunds Återbruksbutik på BLC Uppsala

CCBuild

Centrum för cirkulärt byggande, CCBuild, leds av IVL Svenska Miljöinstitutet och utvecklas i samverkan med övriga parter i innovationsprojekt. Målet är att vara branschens gemensamma arena där aktörer möts och samverkar kring återbruk och cirkulära materialflöden vid byggande, rivning och förvaltning. CCBuild finansieras av anslutna aktörer och Vinnova. För Wiklunds innebär CCBuild en möjlighet att både dela med sig av och lära sig mer om återbruk av aktörer i branschen.

Kontakta oss

Intresseanmälan Avtal