Logga in

Förare

Kranbilschaufför Uppsala

Wiklunds är Sveriges största kranbilsföretag med fordonskapaciteter från mindre kranar upp till stora kranar. Vi har i dagsläget ett 70-tal kranbilar och fler är på väg. Vi söker därför förare till vår kranavdelning i Uppsala.

 

Arbetsbeskrivning
Du ska arbeta i enlighet med företagets policys och konsekvent försöka motsvara kundens krav och förväntningar om ett yrkesskickligt, kvalitets- och miljömässigt utfört arbete. Detta inbegriper bl.a. att vårda din utrustning och utföra daglig tillsyn av fordon och utrustning som används i arbetet.

I tjänsten har du mycket kontakt med kunder och företagets transportledning. Till ditt förfogande finns moderna verktyg och teknik som bl.a. innebär en digital orderhantering.

 

Din profil
Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo samt vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder.
Yrkeskompetensbevis (YKB) är ett krav! Krankort, truckkort, CE-kort och ADR-intyg är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att köra kranbil. Vi ser dessutom att du har hunnit skaffa dig arbetslivserfarenhet.
För arbetsuppgiften krävs även god lokalkännedom i Stockholmsregionen och särskilt Uppsala.
Du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska.

 

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Wiklunds ligger i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.  
På Wiklunds ser vi det som självklart att ha kollektivavtal för samtliga yrkeskategorier. Att ha kollektivavtal ger en trygghet som värnar både den anställde och företaget.

 

Information/ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning, på heltid 40 timmar/veckan med varierande arbetstid utefter verksamhetens behov (vilket kan innefatta obekväm arbetstid).

Tillträde efter överenskommelse och lön enligt kollektivavtal. Det finns även ett lokalt premielönesystem.

Ansök genom att skicka din ansökan till jobb@wiklunds.se så snart som möjligt, dock senast 2017-12-10.
Skriv ”Kran Uppsala” i ämnesraden.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontakt
Frågor om tjänsten hänvisas till Göran Westerlund på telefon 018-180 501 eller via e-post på goran.westerlund@wiklunds.se.

 

Vi kommer att bekräfta mottagandet av din ansökan, som arkiveras i 6 månader, och som behandlas konfidentiellt enligt personuppgiftslagen (PUL). 

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 56236371 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder