Logga in

Projektledare inom verksamhetsutveckling

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde hos våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 200 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan.

Vill du vara med och utveckla byggbranschen?

Wiklunds satsar på att utveckla konceptet med bygglogistik och som ett led i detta söker vi en projektledare med fokus på verksamhet-/affärsutveckling som ska vara med och utveckla både Wiklunds och byggbranschen. Wiklunds är marknadsledande inom bygglogistik med ansvar för några av Sveriges mest komplexa och spännande projekt. Arbetet kommer initialt att innebära att samla in och analysera kundnyttan från pågående bygglogistikprojekt som sedan ska användas för att stärka Wiklunds affärsmodell i befintliga, och framtida, affärer. Arbetet kommer även innebära införsäljning av projekt och projektledning för Wiklunds nya och befintliga bygglogistikprojekt. Det ges även möjlighet att utforma arbetsuppgifterna utefter egna intressen, då detta är en ny tjänst inom Wiklunds.


VI SER GÄRNA ATT DU ÄR/HAR:


• Analytisk förmåga
• Strukturerad
• Relationsbyggare
• Affärs-/entreprenörsförståelse
• Driven
• Självgående

Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen, projektledning eller logistik är det ett stort plus.

Troligtvis är du utbildad inom marknadsekonomi eller ingenjör.


INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare på heltid 39,5 timmar/veckan, och inleds med sex månaders provanställning, och du utgår från Wiklunds huvudkontor i Kallhäll. Tillträde efter överenskommelse.

Wiklunds har kollektivavtal för både kollektivanställda och tjänstemän.

Wiklunds erbjuder även en rad förmåner såsom; friskvård, lunchförmån, sjukvård, förskottsemester, extra sjuklön och extra föräldrapenningtillägg.

Tjänsten berättigar till tjänstebil.


ANSÖKAN
Vänligen ansök genom formuläret på (https://socialrecruiting.jobtip.se/affarsutvecklare-wiklunds-akeri) eller genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till jobb@wiklunds.se så snart som möjligt, dock senast 30 september. Skriv ”Projektledare” i ämnesraden.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


KONTAKT
Frågor om tjänsten hänvisas till marknads- och försäljningschef Niklas Blomberg på telefon 08 – 505 956 05 eller via e-post på niklas.blomberg@wiklunds.se.

 

Vi kommer att bekräfta mottagandet av din ansökan, som arkiveras i 6 månader, och som behandlas konfidentiellt enligt personuppgiftslagen (PUL). 


  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 51076147 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder