Logga in

Wiklunds får ny VD

Wiklunds Åkeri AB nysatsar genom rekrytering av Tommi Pettersson som vd till bolaget.

Curt Wiklund är mycket glad över att kunna meddela att Tommi Pettersson tar över som ny vd för Wiklunds Åkeri.

I och med att Tommi Pettersson tar över rollen som vd kommer Curt Wiklund aktivt fortsätta som styrelseordförande i bolaget.

Tommi Pettersson, född 1976, är utbildad marknadsekonom och kommer tidigare från Ragn-Sells där han arbetat under många år som affärsansvarig i olika chefsbefattningar. Tommi har bred erfarenhet och kunskap inom områdena transportlogistik, anläggning/behandlingsteknik och för skapande av kundunika avfalls- och återvinningslösningar. Han har genom åren på Ragn-Sells införskaffat stor erfarenhet av att utveckla och arbeta med stora organisationer.

- Det ska bli väldigt spännande att få leda ett företag med en så stark och utpräglad servicekänsla som Wiklunds Åkeri har, där alla gör sitt yttersta för att kundernas förväntningar ska uppnås. Jag ser mycket fram emot att få komma igång och lära känna kunder, medarbetare och leverantörer säger Tommi Pettersson.

Tommi Pettersson tillträder tjänsten som vd fr.o.m. 20:e september.

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 63169928 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder
Kontakt: 08-505 956 00