Logga in

Ny telefonväxel

Nu byter vi växellösning på Wiklunds.

Den 14 april 2014 sätter vi i drift vår nya telefonväxel Telia Touchpoint, en kommunikationslösning i molnet. Samtal kan föras via telefon, mobil, dator eller surfplatta.

För alla som ringer in till oss innebär det att vissa tider på dagen kommer man att nå en tonvalsmeny. Vi kommer att ha några enkla val; Kran Stockholm, Avfall & Återvinning, Uppsala och Cuwab Verkstads.

Det nya systemet är mer användarvänligt och möjliggör att vi kan se vilka som är upptagna i samtal resp. lediga, hur många samtal som ligger på kö för enskilda användare eller grupper. Vår målsättning är att tillgängligheten blir bättre och att vi kan ta emot och hantera alla samtal snabbare än tidigare.  

Om du har synpunkter eller frågor gällande vår telefoni får du gärna kontakta oss!

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 51367793 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder
Kontakt: 08-505 956 00