Logga in

Välkommen tillbaka från semestern!

I år har de allra flesta av oss haft sol och värme under ledigheten, men nu lämnar vi snart sommaren bakom oss och blickar framåt mot en spännande höst.

Vi på Wiklunds är tillbaka med full bemanning fr.o.m. nästa vecka. Under sommaren har vi dessutom utökat vår personalstyrka inom transportplaneringen. Detta är ett av många tilltag för att ytterligare öka servicen.

 

Vi önskar alltid återkoppling från våra kunder, både ris och ros, som kan bidra till att vi förbättrar oss ytterligare.Skicka gärna ett mail till oss och säg vad du tycker! Vi går minst sagt en spännande tid till mötes!

 

Niklas Blomberg

Marknads- & försäljningschef

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 52055551 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder
Kontakt: 08-505 956 00