Logga in

Vi säger nej till cancer

Precis som tidigare år väljer vi att ge ett bidrag till Cancerfonden istället för att dela ut julgåvor till våra kunder och samarbetspartners. Vi ser detta som ett viktigt stöd i kampen mot cancer.

Cancer är idag en sjukdom som allt fler personer drabbas av och åldern då sjukdomen utbryter går allt lägre ned i åldrarna. Mer än var tredje person som lever i Sverige idag kommer att få en cancerdiagnos under sin livstid. Detta är ett mycket dystert besked, men vi tror och hoppas att genom vårt stöd kan vi bidra till en utveckling till det bättre.

 

Under 2013 diagnostiserades ca 60 000 cancerfall i Sverige. Tack vare bättre diagnostik och effektivare behandling ökar överlevnaden. Fler och fler personer som har eller har haft en cancersjukdom lever idag. Ungefär 65 % av alla patienter blir botade, men det varierar mycket mellan olika cancersjukdomar.

Vi hoppas alla medarbetare, kunder och samarbetspartners får fortsatt ha en god hälsa. Naturligtvis önskar vi er även en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 4554830 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder
Kontakt: 08-505 956 00