Logga in

Erfarna Wiklundare hjälper till att rensa Stockholm på sopor!

Under de senaste veckorna har den nya entreprenören som tagit över en del av insamlingen av avfall i Stockholm haft stora problem att hämta avfallet som de ska.

Igår kontaktades Wiklunds av Stockholm Vatten och deras begäran var att vi ska stöda nuvarande entreprenör. ”Redan samma kväll var tömningarna igång och nu hjälper vi till varje dag” – Det säger operativa Transportplaneraren Patrik ”Putte” Svelander som här ses tömma en behållare på Molkomsbacken i Farsta.

Wiklunds har en mycket stor flotta av fordon och maskiner. Affärsområdeschef Daniel Blomberg framhåller även en annan viktig faktor vid snabba insatser som det här.

"I de branscher där vi verkar är ledtid och service viktigt. Utan dessa kompetenta kollegor som både har ett taktiskt och operativt perspektiv på situationen kan vi inte agera så här snabbt! Det är riktigt roligt att jobba med personer som "Putte" och de andra som på kort tid har löst problemet med det översvämmade avfallet i Stockholm" - avslutar Daniel Blomberg

 

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 63125162 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder
Kontakt: 08-505 956 00