Logga in

Logistikcenter

I en tid då internationella inköp av byggmaterial ökar för att minska kostnader ser vi, att tillsammans med våra kunder, att vi på ett kostnadseffektivt sätt, kan säkerställa "just in time"-leveranser av mellanlagrat material. Wiklunds säkerställer då att rätt fordon, med rätt tillstånd, med rätt material levereras till rätt projektet i rätt tid. Det kallar vi kostnadseffektivt!

Logistikcentret är utrustat med rätt hjälpmedel för att underlätta och säkerställa en säker lossning och lastning av materialet. På plats finns en tornkran, traverser samt lastmaskin.

 Visste du att materialförflyttningar inom ett byggprojekt står för en betydande andel arbetsolyckor? För att minimera att onödigt mycket material lagras på arbetsplatsen kan vi enligt överenskommelse plocka/kitta materialet efter behov. Det kanske bara behövs material för en arbetsvecka, ett trapphus eller en lägenhet.  

Vill du veta mer om hur just du kan få hjälp med att effektivsera materialflödet till ditt projekt? Ring eller skicka en fråga på mail, så hör vi av oss

Vårt logistikcenter ligger på Skällstavägen 9 i Bro, alldeles i närheten av E18.

 

 

Om du vill komma i kontakt med logistikcentret i Bro kan du ringa 08-505 956 90 eller e-post: Bro@wiklunds.se

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 4426128 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder