Höga lyft – Stockholm & Uppsala

  Behöver du hjälp med höga lyft i Uppsala eller Stockholm? Oavsett om det gäller montering av en bygghiss eller lyft av byggmaterial, så är säkerheten och erfarenheten stor inom respektive område hos Wiklunds chaufförer.

  Höghöjdslyft används främst för att avlasta en yrkesarbetare vars arbetsuppgifter oftast inkluderar att bära tungt byggmaterial. I längden blir denna uppgift väldigt slitsamt för kroppen och det kan också innebära stora kostnader för företaget. Att anlita en firma för höga lyft i ett sådant scenario kan vara ett bra alternativ för alla parter.

  Vad gäller höga lyft i Uppsala eller Stockholm är det oss på Wiklunds Åkeri du ska vända dig till. Vi är marknadsledande när det gäller kranbilstransporter och via rätt utrustning och noggrannhet i arbetet kan du få god hjälp i företagets byggprojekt.

  Vilka är Wiklunds Åkeri AB?

  • Vi är marknadsledande när det gäller kranbilstransporter och återvinning
  • Vi har ett centralt miljötänk som följt med företaget i decennier
  • Vi säkerställer och prioriterar en god och säker arbetsmiljö
  • Vi har alla nödvändiga/relevanta certifikat och intyg
  • Vi kan hjälpa till med det mesta – höga lyft, mellanlagring och farligt avfall!

  Wiklunds Åkeri AB har sedan 1960-talet varit en ledande aktör på marknaden i Stockholm och Uppsala och när det kommer till höga lyft och återvinning är det inte många som slår oss på fingrarna.

  Höga lyft – men inte utan hänsyn

  Höga lyft kan också användas för att glasa en fasad eller borttransport av material och avfall. Det är en av Wiklunds Åkeris viktigaste tjänster, en som vi lärt oss att bemästra med tiden. Men det görs inte utan hänsyn för miljön.

  Miljö– och kvalitetscertifiering har länge varit en av våra viktigaste prioriteringar. På Wiklunds Åkeri var vi tidiga med det och försöker kontinuerligt utveckla oss i den inriktningen. Vi försöker också uppmuntra vår personal att aktivt bidra till företagets medvetenhet kring miljö och kvalité.

  Vidare är vi del av Fair Transport och det är ett sätt för oss att ta ställning mot oseriösa åkerier. Att ta ansvar för saker som säkerhet i trafiken, klimatsmart tänkande och god arbetsmiljö är självklart för oss.

  Kontakta oss gärna för mer information

  Vill du veta mer om Wiklunds Åkeri och vår verksamhet? Ring eller maila oss gärna så svarar vi på era frågor.

  Varmt välkommen!