Storsäck i Stockholm – ett perfekt alternativ

  Storsäckar i Stockholm hittar du hos oss på Wiklunds Åkeri AB. Vi har arbetat mot byggnadsindustrin sedan 1961 och vet vad som krävs och vilka villkor som gäller när arbete med otympligt avfall utförs.

  För er som inte vill eller har möjlighet att använda containers på byggprojektet är storsäckar ett perfekt alternativ. Storsäckar används främst när man enkelt och effektivt vill bli av med avfall. Det är ekonomiskt och tar dessutom mycket mindre plats än exempelvis en container. Ett fast pris innebär alltid att du som kund vet vad det kommer att kosta, inget mer tillkommer i extra avgifter.

  Storsäckar är bra att använda vid både större och mindre behov. Det fungerar lika bra för ett större bygge som för dig som renoverar huset med hjälp av din granne. Storsäckar är för oss på Wiklunds Åkeri enkla att anpassa efter våra kunders olika krav, med hänsyn till transport och lagring.

  Villkor och vad som ingår i vårt Storsäck All inclusive-erbjudande:

  • 10 stycken storsäckar inklusive leverans
  • Hämtning av storsäckar
  • Behandlingsavgift ingår i priset
  • Farligt avfall och hushållsavfall får inte läggas i säcken

  Vårt Storsäck All inclusive-erbjudande är inte begränsat till större byggen med mängder av arbetare utan de fungerar lika bra för dig med ett eget snickeriprojekt. De tar väldigt lite utrymme och är relativt enkla att lyfta och flytta, trots att de rymmer 0,2 kbm till 1,6 kbm, beroende på vilket storlek ni behöver.

  Storsäckar med miljöperspektiv

  Vi erbjuder Storsäckar i Stockholm till våra kunder som behöver olika alternativ för att forsla bort avfall. Vi gör det dock inte utan hänsyn för miljön. Vår personal är skolade i vårt interna miljötänk och medvetenheten och engagemanget kring miljöperspektivet ökar och förbättras kontinuerligt.

  Via vår miljöpolicy hoppas vi kunna positivt påverka en bransch som fortsatt behöver göra framsteg i denna aspekten.

  Kontakta oss gärna vid frågor

  Vi tror på långsiktiga kundrelationer. Ett sätt att garantera detta är transparens mellan oss och våra kunder. Därför uppmanar vi intressenter att ta kontakt med oss, antingen via mail eller per telefon, och ställa frågor direkt till våra säljare.

  På så sätt gör vi det enklare att jobba ihop i framtiden!