Digitalt leveransplaneringsverktyg – Supersmart

  I logistikbranschen är det viktigt att saker går undan, men ännu viktigare är att allt går som det ska och att det samtidigt går så smidigt som möjligt. Eftersom vi på Wiklunds Åkeri alltid blickar framåt har vi utvecklat ett supersmart, digitalt leveransplaneringsverktyg som vi kallar wPlan. Med wPlan har leveransplanering aldrig varit lättare. Vårt digitala leveransplaneringsverktyg är både användarvänligt och fullt med förstklassiga funktioner som ämnar att generera framtidens leveransplanering.

  Hur kan wPlan underlätta leveransplaneringen?

  Som redan nämnts är wPlan ett digitalt leveransplaneringsverktyg med många smarta funktioner. Nedan nämner vi några av dessa:

  • Enkelt att ta kontroll och styra över projektets alla in- och utleveranser. Det är givetvis av ytterst vikt att projektets in- och utleveranser sker på allra bästa – och mest överskådliga – sätt. Med wPlan är det enklare än någonsin att ta kontroll över projektets leveranser, vilket gör att man både sparar tid och huvudbry.
  • Optimering av användandet av projektets lastnings- och lossningszoner. Det är en sak att leverera, och det är en annan att lasta på och av. Med vårt finurliga digitala leveransplaneringsverktyg kan du på ett enkelt sätt optimera användandet av projektets lastnings- och lossningszoner. Detta hjälper helt enkelt till att göra så att projektet fortlöper så smidigt som möjligt.
  • Minimering av onödiga väntetider och tomgångskörning. Vi på Wiklunds Åkeri gör allt vi kan för miljön. Förutom att se till att våra fordon är så miljövänliga som möjligt så hjälper faktiskt wPlan till att göra planeten grönare. Genom att göra leveransen så smidig och tidseffektiv som möjlig så minimerar man onödiga väntetider och tomgångskörning – vilket har en direkt positiv påverkan på miljön.
  • Utvecklat för maximal användarvänlighet. Vissa digitala verktyg tenderar att vara onödigt komplicerade och svårnavigerade. Just därför har vi utvecklat wPlan med enkelhet och användarvänlighet i fokus, men självklart utan att kompromissa med wPlans smarta funktioner för leveransplanering. Och eftersom det finns flera led i projektet så har vi sett till att alla användare har tillgång till samma information på ett överskådligt sätt. Du kan läsa mer om digitala leveransplaneringsverktyg här.

  Mer information om digitalt leveransplaneringsverktyg finns här. Titta även igenom våra referensprojekt där beställare använts sig av våra olika tjänster.

  Leveransplaneringsverktyg digitalt

  Kontakta oss – för en fenomenal digital leveransplanering!

  Oavsett vad ditt projekt gäller så finns Wiklunds här för att göra dina transporter så smidiga som bara möjligt. Som företag har vi funnits sedan 1923, så vi har oerhört många år i branschen och otaligt nöjda kunder bakom oss. Men som tidigare nämnts blickar vi alltid framåt och gör vad vi kan för att ligga i utvecklingens framkant.

  Vårt digitala leveransplaneringsverktyg är utvecklat ur just denna vision, och vi kommer aldrig sluta optimera wPlan och fylla på med nya smarta funktioner. Har du några frågor om oss eller wPlan så är du självklart välkommen att höra av dig till oss. Vi finns alltid här för att hjälpa till och för att säkerhetsställa att dina projekt utförs med maximal effektivitet.

  Välkommen till Wiklunds!