Hyra container Stockholm

  Wiklunds Åkeri erbjuder uthyrning av containers till både privatpersoner och företag. Våra olika modeller har lastvolymer från 5 till 15 kubikmeter och en maximal lastvikt på 8 ton. Containers levereras med liftdumperbil. Alla modellerna finns som helt öppna eller helt täckta.

  hyra container stockholm

  Hyra container för alla ändamål

  Vi hyr ut containers i Stockholm för alla behov. Kunderna består av allt från byggbolag och fastighetsägare till mindre hantverkare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

  Nedan är några exempel på de containers vi hyr ut.

  • Liftdumpercontainer. Detta är den vanligast förekommande typen och den som ofta syns ute i samhället. Finns från 5-15 kbm och som öppen eller täckt. Den minsta containern är speciellt anpassad för tunga material. Exempelvis schaktmassor eller betong. Den vanligaste storleken är 10 kbm och är lämplig för insamling av avfall på byggarbetsplatser.
  • Flakcontainer. Denna containertyp är den mest kostnadsbesparande modellen för stora mängder avfall. Dessa finns i storlekar upp till 30 kbm och hanteras av en lastväxlare för att få containern på plats när den hyrs ut.
  • Flexicontainer. En mycket flexibel mindre container som lyfts på plats med kranbil. Finns i storlekarna 3-5 kbm och maximal lastbikt på 1,5 ton.
  • Bygg 8:a. En öppen specialcontainer med lyftöglor i kanterna. Denna containertyp är speciellt utformad för att lyftas in på innergårdar eller andra svåråtkomliga platser. Lastvolym 8 kbm.
  • Interncontainer. Används på platser med mycket begränsat utrymme. Denna container är väldigt liten och smidig och kan flyttas runt med hjälp av truck eller hjullastare.

  Mer information om våra containers och att hyra container i Stockholm hittar ni här.

  Välkomna att kontakta Wiklunds på 08-509 956 00!