Byggmaterial får en andra chans

Branschtidningen Byggaren.se har fångat upp nyheten med Wiklunds nya tjänst ”Avfallsminimering & Återbruk. Läs gärna artikel från senaste numret (nr 8) sid 27

Extra kul att tidningen redan till nästkommande nummer vill följa upp artikel med nya infallsvinklar och intervjua köparna av det cirkulerade byggmaterialet. Den artikeln ser vi fram emot att få ta del av.

Läs Byggaren

Bild: Byggaren.se sid 27

Nu har tjänsten varit igång ett kvartal och resultatet är otroligt lovande. Över 47.000 kg material har nu cirkulerats på marknaden och vi ser fram emot höstens volymer. Vill ni veta mer om hur ert projekt kan bidra med material kan ni kontakta Magnus Rödin eller läsa mer om tjänsten på vår hemsida

Vill ni istället ta del av de attraktiva priserna på det nya överblivna byggmaterialet. Gå då direkt till vår webbutik