Besqab – Bidrar till att ge överblivet byggmaterial en ”andra chans”

Besqab är en miljöfokuserad byggentreprenör i Stockholm & Uppsala. Företaget har snabbt tagit till sig av Wiklunds senaste avfallsminimeringstjänst där flertalet projekt, istället för att kasta byggmaterial har låtit byggmaterialet få en ”andra chans”.

Det är därför extra roligt att få meddela att Besqab även ger avfallsminimeringstjänsten en extra skjuts genom att ett av deras projekt nu har valt att köpa dörrar för att ersätta inköp av nya, till den tillfälligt etableringen. Projektchef Eric Richson samt produktionsledare Paul Sherin är ansvarig för projektet och är de som har säkerställt att andelen återbrukat material hela tiden ökar i deras egna projekt.

Genom denna lösning har Pauls projekt både sparat pengar och en hel del miljö. Fortsätt såhär!

Läser om om Wiklunds avfallsminimeringstjänst här eller kolla direkt i webbutiken för att se vilka nya och begagnade material som finns tillgängligt

Bild från projektet