941

Gods- & Maskintransport

Byggmaterial måste levereras med rätt fordon till byggprojekten!
Idag är vi en stor kranfordonsaktör med ett 80-tal fordon i fordonsparken. Stor vikt läggs på rätt utbildning av chaufförskåren för att säkerställa en säker hantering av bodar, moduler, förrådscontainers, byggmaterial eller maskiner.

Vår ISO-certifiering innebär att vi kontinuerligt följer upp fordon samt all lyftutrustning för att alltid vara säkra på att vi levererar det vi lovar.

Gods- & Maskintransport

Byggmaterial måste levereras med rätt fordon till byggprojekten!

Idag är vi en stor kranfordonsaktör med ett 80-tal fordon i fordonsparken. Stor vikt läggs på rätt utbildning av chaufförskåren för att säkerställa en säker hantering av bodar, moduler, förrådscontainers, byggmaterial eller maskiner.

Vår ISO-certifiering innebär att vi kontinuerligt följer upp fordon samt all lyftutrustning för att alltid vara säkra på att vi levererar det vi lovar

Som kund till oss kan ni med fördel mellanlagra vissa byggmaterial på vårt logistikcenter för att därifrån leverera rätt kvantitet, i rätt tid till rätt projekt.

​Grön fordonsflotta

Wiklunds erbjuder en grön fordonsflotta till våra mest miljöfokuserade kunder. I fordonsflottan finns bland annat Elfordon, Gasdrivna, El-hybrider, Diesel-hybrider både som kranfordon samt skåpbilar.​

Fasta körningar

Vi har flera kunder som har valt att anlita oss för alla deras egna transporter mot slutkund. Vi erbjuder oss då att profilera fordonen i ert företagsnamn och logotyp.

Kontakta oss!

Direkt till våra transportledningar:

 Stockholm08-505 956 50kran@wiklunds.se
 Uppsala018-12 89 89uppsala@wiklunds.se

eller till säljavdelningen.

941

Wiklunds bistår med samtliga typer av montage på en byggarbetsplats. Det kan vara lyft av byggmaterial, fasadelement, bodmontage/demontage eller hissmontage mm

Norra Stockholm 08-505 956 50 / Södra Stockholm 08-505 956 60 / Uppsala 018-12 89 89
kran@wiklunds.se / lissma@wiklunds.se / uppsala@wiklunds.se

Dessa fordon klarar av att leverera allt från mindre byggmaterial till tyngre maskiner och gods. Klarar lossningar av gods upp till ca 2000 Kg.

Det finns ett flertal fordon som har lägre transporthöjder, vilket innebär framkomlighet i garage och andra trängre utrymmen.

Ett flertal fordon finns med el-hybridsfunktion, vilket innebär att total el-drift kan ske i garage eller på andra platser där arbetsmiljön är viktig.

Vill du veta mer om kapacitet eller räckvidd kan ni kontakta vår transportledning.

De tyngre kranbilarna kan lyfta tungt på längre avstånd.

Wiklunds har ett flertal 5-axliga fordon, vilket möjliggör transport av gods i innerstaden med uppfyllda kriterier enligt lag.

Totalvikt begränsar då transportvikt – lyssna med transportledningen vilken typ som passar ditt behov bäst!

En kompletterande del till vissa kranar, som möjliggör rotation och lyft till skillnad mot begränsningar i vanlig krankonstruktion.

Exempelvis så kan en gipsbunt lyftas direkt in på våningsplanet genom en öppning i fasaden.

En gripskopebil kan både hantera material ut till arbetsplats men även därifrån. Ytterligare funktionen som finns och kan erbjudas är förutom tipp bakgavellyft.

Se vidare vilka material som Wiklunds säljer och kan transportera ut till av dig utpekad plats

 

Wiklunds har en bred fordonspark utöver kranfordonen.

Bodflaksbil

Gripskopebil

Långgodsbil – 12 meters flak med flakmonterad kran

 

Dragbil med trailer

Dragbil med krantrailer

Hyr en sandcontainer av oss till er byggprojekt eller bostadsrättsförening. Vi hjälper er att fylla på med halkstopp vid behov.

Sandcontainern finns i 4kbm eller 6 kbm.

Kan hyras på kort eller lång sikt

Har du behov av körplåt kontakta oss. Vi kan erbjuda uthyrning av körplåtar just för ditt aktuella behov. Kontakta oss idag!

Har du behov av förrådscontainer? I så fall hyr vi ut på både kort- och längre tider. Självfallet med transport dit du så önskar.

Har ni behov av att få makadam, stenkross eller annat stenmaterial levererat till byggprojektet. Hör av er till oss så meddelar vi aktuella priser och krossmaterial.

Intresseanmälan Avtal